Få trykt din plakat billigt

En af de mange fordele ved at købe en print-selv-plakat er, at udgiften for dig bliver meget mindre, kontra hvis du skulle ud at købe en plakat, der var trykt, idet det er dig som forbruger, der betaler for omkostninger ved tryk, fragt, logistik m.m.

Det er nemlig sådan, at det er rigtigt billigt at få trykt en plakat, hvis man bare selv finder en trykker, og hos de fleste trykkere kan du afhente plakaten allerede et par timer efter. F.eks. har vi selv meget gode erfaringer med Vester Kopi. Vi skulle bruge 4 af vores plakater til nogle nye rammer, vi havde købt til vores nye lejlighed. Vi gik ind på Vester Kopis hjemmeside og uploadede derinde vores PDF-filer med plakaterne. Kort efter fik vi en samlet pris på 155,- DKK for tryk af 4 plakater i str. 30×40.

Det må siges at være en del billigere, end hvis man gik ud og købte 4 allerede trykte plakater – ofte løber det op i over 300,- kr. pr. plakat, det vil sige 1200,- DKK samlet for de 4 plakater, hvis man købte online (de fleste steder) eller i en butik. Ved at vælge print-selv-plakater og finde egen trykker, kan du få 4 plakater til næsten samme pris – i hvert fald hos by PlayArt.

Derfor har vi også fundet en masse gode trykkere, som kan trykke din(e) nye by PlayArt-plakat(er) i god kvalitet – og så til billige penge.

Gode og billige trykkerier:

 

Share this post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *