Giveaway fra by PlayArt

Jubiiiiii, så har vi nået 100 følgere på Instagram og snart 200 likes på Facebook. Det skal selvfølgelig fejres med en giveaway og forkælelse af jer, der finder interesse i byPlayArts plakater. Vi sætter stor pris på hvert et like og hver en følger og håber, I fortsat finder, hvad I søger, i vores webshop: www.byplayart.dk.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er – alt efter, hvor du deltager (Instagram: https://instagram.com/byplayart / Facebook: https://www.facebook.com/byplayart):

  • At følge os på Instagram + i kommentarfeltet til det giveaway-billede, vi har lagt ud, skrive titlen på den plakat fra vores webshop, som du allerhelst vil have, og hvordan den ville kunne pryde lige præcis dit hjem
  • At like os på Facebook + i kommentarfeltet til det giveaway-billede, vi har postet på væggen, linke til den plakat fra vores webshop, som du allerhelst vil have, og skrive, hvordan den ville kunne pryde lige præcis dit hjem.

Vi trækker to tilfældige vindere på søndag, d. 28. juni, der begge forkæles med de pågældende, ønskede plakater. Vinderne får direkte besked i kommentarfeltet til billedet på Instagram, kommentarfeltet til billedet på Facebook, og vi offentliggør det selvfølgelig også på byPlayArt-bloggen.

God fornøjelse og god aften.

byPlayArt / Nicky & Katarina

Share this post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *