Billige plakater der ikke sprænger budgettet

Som vi annoncerede for ikke så længe siden, så kan vores plakater nu købes færdigtrykte, og evt i rammer hos ArtboxOne – Det er ikke os der har sat priserne på plakaterne hos vores samarbejdspartner, og derfor kan det måske virke lidt dyrt at du skal op og give 200-600,- kr for en færdigtrykt plakat.

Her på byplayart.dk er det os selv der fastsætter priserne, som vi vil sige er MEGET billige. Mange af vores plakater kan erhverves for en flad 50,-, og sender man den selv i tryk og køber ramme kan dette gøres samlet meget billigt. Det er altså ikke fordi du skal ud og låne penge online for at købe vores plakater 🙂

Mange af vores plakater er også på tilbud – Disse kan du finde under “Plakater på tilbud”. Denne plakatsektion bliver løbende opdateret med nye plakater der kommer på tilbud. Kig gerne derind forbi og se om der ikke skulle være noget for dig.

Vil du derimod gerne ud og købe en færdigtrykt plakat af vores, så gøres det pt hos ArtboxOne – Her kan du købe vores plakater færdigtrykte, og evt med en ramme. Dette kan du se meget mere om over på vores side på ArtboxOne – Priserne er lidt dyrere, men stadig til at betale, dog uden du stadig behøver at skulle optage et lån for at købe plakaterne.

Share this post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *