Vi er glade for lækkert plakat-design, og vi er også glad for god mad, og det mener vi godt kan gå hånd i hånd sammen, og det skal du ikke snydes for.

Derfor kan du få vores madplans plakat helt gratis, såfremt du har en rigtig god madopskrift som du stolt af som du gerne vil dele med resten af Danmark. Man skal jo yde for at nyde, ikke? Så ja, helt gratis er det ikke, det kræver bare du deler ud af din madglæde med andre.

Læs mere


Vi er i gavehumør, og derfor kan du nu få en helt gratis og flot typografiplakat til boligindretningen i dit hjem. Vi håber du bliver rigtig glad for plakaten, og vi håber også at du vil sprede ordet til alle dine venner.

Læs mere


Alle stuer fortjener flot boligindretning, det kan nemt skabes med et par flotte og lækkre plakater. Plakater er flotte, billige, og dertil ser det bare så godt ud på væggene.

Trænger din stue til lidt nyt liv, så kan du fylde væggene med lækre grafiske detaljer, unikke plakater, og lækre designs. Vi har mange forskellige plakater der kan passe ind i manges hjem.

Læs mere


Begynd at lære dit barn alfabetet allerede idag med en sjov og anderledes ABC plakat som passer perfekt ind på børneværelset, hvad end det er en dreng eller pige. Vores ABC plakat byder på en masse farverig typografi som kan skabe grin og glæde hos de små.

Læs mere


Aarhus, en by i rivende udvikling og som byder på utallige af spændende oplevelser. Flere og flere turister vælger at besøge Aarhus, kontra København eller andre danske byer.

Tag en tur til den nye bydel, Aarhus Ø, en tur til mindeparken eller Moesgaard Museum. Vi hylder derfor Aarhus med en plakat fordi vi elsker Aarhus, og du kan gøre det samme.

Læs mere