DIY plakater

Er du vild med boligindretning, flot design, og plakater på væggene?

Som du nok nu har bemærket kan du hos byPlayArt købe print selv plakater, hvilket gør det til lidt af en ”DIY plakat”. Det er sine fordele, blandt andet kan du få plakater til boligen billigt, og det er nemt udskifte dem igen uden at skal koste en bondegård. Vi er nemlig tiltaler for at det ikke behøves at være dyrt at sætte et flot præg på sin boligstil, og det kan du hvis du er villig til at gøre lidt selv.

Med en print selv plakat køber du et færdigt plakat-design, hvor du modtager en PDF med din plakat. PDF’en du modtager er klar til at du selv kan printe plakaten, eller sende den til et trykkeri hvis ikke du selv har en printer. I den forstand er det lidt en ”DIY plakat”, da det kræver lidt arbejde for dig, men til gængæld sparer du penge ift hvis du skulle købe en færdigtrykt plakat i en butik. D

Dette giver dig muligheden for at kunne gøre det meget billigt at indrette og sætte et personlig præg i dit hjem med flotte og billige gør ”det selv plakater”. Som farfar altid sagde: Det er altid er billigst at gøre det selv.

At printe plakaten selv er det billigste, da det eneste det kræver er at du har blæk i din printer. Skulle du tilfældigvis ikke have en printer, så kan du sende plakaten til tryk. Dette er oftest en billig proces, og kan gøres online, som ved fx LaserTryk. Oftest kan du afhente plakaten samme dag.

Mest solgte plakater

Print plakaten – Hvordan gør jeg det selv?

Er du i tvivl om hvordan hele processen foregår når du skal printe plakaten selv? Det er faktisk slet ikke så svært når det kommer til stykket.

Når du har købt en plakat, vil du modtage en e-mail med et link til hvor du kan downloade plakaten. Plakaten vil være i PDF format. Klik på linket i den e-mail du modtager, og plakaten vil nu blive downloadet til din computer.

Åbn filen du har downloadet, og tryk på ”Filer -> Udskriv” – Du kan også benytte genvejen CTRL+P