Få vores madplans plakat helt gratis.

WhatsCooking

Vi er glade for lækkert plakat-design, og vi er også glad for god mad, og det mener vi godt kan gå hånd i hånd sammen, og det skal du ikke snydes for.

Derfor kan du få vores madplans plakat helt gratis, såfremt du har en rigtig god madopskrift som du stolt af som du gerne vil dele med resten af Danmark. Man skal jo yde for at nyde, ikke? Så ja, helt gratis er det ikke, det kræver bare du deler ud af din madglæde med andre.

Vi har nemlig indgået et samarbejde med NemtMåltid hvor du kan få vores plakat gratis, såfremt du vil dele din yndlings-madopskrift. Det eneste du skal gøre er at beskrive din lækre ret, samt vedhæfte et billede af dit flotte mesterværk. Kommer din madopskrift på opskriftsuniverset på NemtMåltid vil du modtage vores madplans plakat helt gratis, sendt til din mail, klar til print, komme i ramme, og få sin retmæssige plads i køkkenet.

Vi håber naturligvis du vil dele din madglæde med andre madglade mennesker, og vi håber meget at du vil dele (og evt tagge os på Instagram) dit billede med vores madplans-plakat når den har fået en flot plads i dit køkken.

Vi glæder os meget til at se hvordan plakaten vil se ud i dit køkken.

Del din madopskrift


Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *