Køb plakater online

Vi har lavet en online plakatshop med vores egne plakatdesigns, da vi gerne vil glæde en masse mennesker med lækkert boliginteriør til rimelige priser. Hos os er det nemlig super hurtigt og nemt at købe plakater online. Efter dit køb vil du indenfor 10 minutter modtage din plakat, som er klar til print/tryk.

Hvordan foregår et online køb af plakat hos by Playart

Først og fremmest skal du jo finde en eller flere flotte plakater, du ønsker til dit hjem. Herefter ligger du plakat(erne) i kurven. Når du har fundet de plakater, du ønsker at købe, skal du fortsætte til checkout-siden.

checkud-kurv

 

Her vil vi lige bede om lidt kort information omkring dig i form at et navn, email og telefonnummer:

checkud-side

Herefter skal du vælge hvilken slags betaling du ønsker at betale med. Her kan du vælge PayPal eller MobilePay.
Vælger du at betale med PayPal, så bliver du ført videre til PayPal hvor du kan betale med dit Visa Dankort (Nej, du behøver ikke at være bruger ved PayPal for at kunne betale) – Når din betaling er gennemført vil du blive ført tilbage til byPlayArt, og indenfor 10 minutter vil du modtage en kvittering, samt dine plakater på din email. Alle vores plakater er klar til at printe selv, men også klar til at blive sendt til en trykker hvis dette ønskes. Du kan finde en super billig trykker lige her: Find billig trykker

paypalpaypal-pay

Vælger du at betale med MobilePay, skal du overføre beløbet til telefonnummeret, som er angivet. Når vi har modtaget betalingen fra MobilePay, vil din plakat blive fremsendt til din email indenfor 24 timer.

mobilepay

Vi har mange forskellige plakatdesigns

Ønsker du at pynte din bolig med nogle flotte plakater, så er udvalget stort. Vi har alt fra plakater til børneværelset, retro plakater til det minimalistiske. Vi har mange plakatdesigns, og vi vil blive super glade for at få lov til at hænge i dit hjem. Nedenfor kan du se et mindre udvalg af vores plakater, som du kan købe online her på vores plakatshop.

 

God fornøjelse med køb i vores online shop 🙂 Skriv/ring endelig, hvis I har nogle spørgsmål til købet el. andet.

Share this post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *