Om os

Hvem er byPlayArt

byPlayart plakater er drevet og ejet af Nicky Christensen. Det hele startede i sin tid ud som et hobby projekt, men som flere og flere plakater blev designet, udsprang ideén til at andre mennesker skulle have glæde af de plakater der blev skabt, hvorfor byPlayArt blev skabt.

Vi elsker unikt og flot plakatdesign, og finder inspiration i alle hverdagens timer!

Navnet byPlayArt springer ud af vores hang til leg med design, ord og illustrationer og skabe plakatkunst ud fra ‘leg’.

Ideen til vores plakat webshop kom ud denne hang, og inden længe var der lavet en masse forskellige plakatdesigns som vi synes var super flotte og stilfulde.

Desværre har vi ikke plads til alle vores plakater i vores eget hjem, og derved synes vi at vi har måtte dele ud af vores kreative inputs i form af at andre mennesker også kan få glæde af flotte plakater i boligindretningen.

Vi håber du synes vores plakatdesigns og at nogle af de mange plakater falder i din smag. Vi håber at vores kreative tanker kan være med til at give forskellige hjem nyt liv.

I dag drives byPlayArt af Nicky Christensen i samarbejde og sparring andre.

Vores vision er at blive en af DK’s go-to plakat webshops for salg af flotte, moderne og trendy plakater til de danske hjem. Vi arbejder derfor kontinuerligt på at udarbejde nye og spændende designs, og vi tager meget gerne imod inputs.