Vilkår

Oplysninger om by PlayArt
By PlayArt
Mariane Thomsens Gade 30
8000 Århus C
Telefon: 53541516
Email: hello@byplayart.dk

Du har følgende mulighed for betaling:
Du har mulighed for at betale via PayPal. Det er nemt, sikkert og hurtigt.

Sikkerhed:
Betales der med betalingskort eller e-dankort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DDK, hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken by PlayArt eller andre har mulighed for at læse oplysningerne. Beløbet for plakaten trækkes først, når betalingen er gennemført via PayPal, og du har fået link til download af din plakat. Send aldrig penge til by PlayArt pr. brev. Vi kan ikke påtage os ansvaret for evt. bortkomne kontanter, checks, frimærker eller andet sendt til by Playart pr. brev.

Fortrydelsesret:
Din fortrydelsesret frafralder så snart, du har betalt plakaten, da det er et digitalt køb, og du herefter får adgang til en digital PDF-fil med plakaten, som du kan benytte som ønsket.

Ophavsret:
Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretsligt beskyttet og tilhører by PlayArt. Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden by PlayArts tilladelse.

Alle plakatdesigns tilhører byPlayArt og må ikke videresælges til 3. part.

Et svar på “Vilkår

 • Lasse Andersen

  Hej.
  Faldt lige over jeres super flotte hjemmeside med de rigtig flotte plakater. Jeg skriver fra min private mail, men det er faktisk på vegne af min arbejdsplads som er Click Rosengårdcentret i Odense, hvor vi samtidig har en hjemmeside noget a al jeres, Posterstyle.dk

  Vores side fungere dog på en anden måde end jeres, da vi køber en stor del af vores plakater hos folk der har designet dem. Når jeg skriver køber, skal det forstås sådan at vores aftaler går ud på at vi giver x antal kr. Pr. Plakat vi sælger som så afregnes med dem der har designet plakaten.

  Dette er en mulighed for at vores samarbejdspartner kan få de flotte plakater ud til flere folk, og samtidig få lidt penge ud af det. Inden i farer ud og køber ny bil, skal det dog siges at jeg ikke kan love at der er mange penge i det, men lidt burde det da kunne blive til. Vores hjemmeside, Posterstyle.dk har vi startet fornylig, så det vi arbejder på lige nu, er at komme øverst på b.la google, derfor vil der heller ikke være en masse salg til at starte med, men vi har store forhåbninger til siden.

  Samtidig har jeg lagt mærke til at i ikke tilbyder at printe billeder på jeres hjemmeside. Det har vi også mulighed for (: Vi har en aftale med en anden hjemmeside som sælger plakater. Aftalen går ud på at, når de får en ordre ind, sender de den til os, som så printer den, pakker den, og sende den til kunden. På den måde kan i tilbyde en færdig plakat lige til kundens dør. Både som print, eller monteret i en ramme.

  Hvis dette er noget i kunne være interreseret i, er i velkommen til at kontakte mig.

  M.V.H

  Lasse Andersen

  Posterstyle.dk/Click Rosengårdcentret.

  P.S Under denne kontakt del er der en felt der hedder “WEBSTITE” jeg gik ud fra der skulle stå webside (:

  Svar

Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *