Handelsbetingelser

Betalingsmetoder

Betaling foregår via en 100% krypteret SSL forbindelse.

Følgende kort kan anvendes.:
Visa, Visa Electron, Paypal, Mastercard, Mastercard Maestro & American Express

Sikkerhed

Betales der med betalingskort eller e-dankort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DDK, hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken by PlayArt eller andre har mulighed for at læse oplysningerne.

Send aldrig penge til byPlayArt pr. brev. Vi kan ikke påtage os ansvaret for evt. bortkomne kontanter, checks, frimærker eller andet sendt til byPlayart pr. brev, hvorfor vi kun tager imod betalingskort som betalingsmiddel på vores webshop.

Forsendelse

Vores plakater bliver leveret igennem vores samarbejdspartnere, og derfor er det deres leveringstakster der er gældende.

Vi sender på alle hverdage.
Ordrer modtaget i weekenden eller helligdage afsendes umiddelbart på efterfølgende hverdag.

Fejl på varer

Hvis der er fejl på en vare ved modtagelse, bedes du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Når du sender en mail til kundeservice er det vigtigt du vedlægger et billede + beskrivelse af fejlen.

Kundeservice

Alle henvendelser skal sendes til kundeservice@byplayart.dk eller via vores kontaktformular som du kan finde her.
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24-48 timer. Skulle du imod forventning ikke have hørt tilbage fra os inden da, så tøv ikke med at ringe til os.

Reklamation

Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, kontakt vores kundeservice på kundeservice@byplayart.dk

Returret

byPlayArt yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Vedlæg venligst den fremsendte kvittering eller en kopi af denne. Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, mister du retten til at returnere den. Det samme gælder for varens emballage.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi hele købsbeløbet tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted. Køber (Dig) betaler selv for alle fragtomkostninger ved returnering.

Persondatapolitik

Oplysninger afgivet på byplayart.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand