Størrelsesguide

Nedenfor kan du se en størrelsesguide. Det illustrere hvordan de forskellige plakatstørrelser er ift hinanden. Hos byPlayArt sælger vi plakater i størrelserne:

  • A4
  • 30×40
  • 50×70

Ønsker du at se inspiration til plakater, og hvordan de tager sig ud i forskellige typer af boligindretning, så tag en smut forbi vores Instagram profil. Her kan du finde masser af flot inspiration til boligindretningen.

21×30 cm (A4). Det mest benyttede A format, som er A4. Det præcise mål er 21×29,7 cm.
Billeder i A4 størrelsen betegnes bedst som et billede, eller en meget lille plakat. Det er nok den største billedstørrelse, der er egnet til bedst egnet til billedhylder, små plakater i køkkenet eller toilettet, dog naturligvis ikke begrænset hertil.
I mindre rum kan et enkelt eller flere billeder på 21×30 cm, godt fylde en væg ud. A4 størrelsen kan også være god som billedstørrelse i en billedvæg. Se vores plakater og billeder i A4 størrelse her.

30×40 cm. Et meget benyttet og populært format til plakater, som i format ikke rigtigt svarer til nogen af de andre standardmål. Rammer til plakater i 30×40 er lette at finde.
Den populære plakatstørrelse på 30×40 cm, har en størrelse, der i mindre rum, kan virke stor. På et almindeligt badeværelse vil et billede på 30×40 cm let kunne fylde rummet ud. Mens det måske kræver et par plakater i 30×40 cm for, at fylde en mindre stuevæg ud. Se vores plakater på 30×40 cm her.

50×70 cm. Endnu et af de populære plakatformater. Formatet kaldes også B2, og svarer næsten til A formaterne. Rammer i 50×70 er super lette at finde.
Her bevæger du dig op i en størrelse, som med sikkerhed vil kunne fylde væggene op, i en normal bolig. I et rum med ca. 2,5 meter til loftet, som er et meget normalt mål for boliger i Danmark, passer plakatformatet 50×70 cm virkeligt godt ind. Med en enkelt plakat, eller et par billeder til væggen på 50×70 cm, har du helt sikker vægudsmykning, der vil tiltrække sig opmærksomhed.

Udpluk af vores plakater