Filter Showing 1–36 of 133 results

Stort udvalg af 30×40 cm plakater til boligen

Plakaterne kan hænge på vægge, læne sig imod væggen på et bord, samt gå i en plakat-collage med andre plakater. 30×40 plakater kan både stå alene, og passe naturlig godt ind på en billedvæg med andre plakater. 

Alle af vores plakater findes i 30x40cm, og i blandt vores plakat-udvalg kan du finde plakater som passer ind i stuen, køkkenet, værelserne og mange andre rum. 

Plakater i størrelsen 30x40cm er nogle af de mest populære, netop fordi at de passer så godt ind i mange steder af boligindretning. Vi har også plakater i størrelserne 21×30 (A4) og 50×70. Vi har valgt kun at have disse 3 størrelser i vores plakat-designs fordi det er de mest benyttede, og de så passer bedst ind i hjemmet.

Plakater gør det nemt at indrette sit hjem, krydre indretningen med farver, statements, citater mv. Det kan være med til at skabe et personligt præg til boligindretning, og give en dejlig atmosfære som er hyggelig og varm. Kig endelig i blandt mange af vores 30x40cm plakater og find en, eller flere flotte plakater som kan pynte i dit hjem.