Filter Showing 1–36 of 111 results

Stort udvalg af plakater og posters i 50x70cm

Plakater en formatet 50×70 fylder en del på dine vægge, men formatet er slet ikke så stort at det er for meget. Plakater i dette format er yderst populært, og du kan sagtens have to plakater på 50×70 cm hængende ved siden af hinanden, uden at du skal ud og investere i en større bolig. Faktisk er det meget let at indrette hjemmet med plakater på 50×70 cm. Se i blandt vores udvalg, eller find inspiration på vores instagram for at se hvordan du kan indrette dit hjem med en 50×70 plakat.

Vores plakater fås i mange forskellige størrelser. Det giver dig en god frihed til at finde den plakat du har brug for til dit hjem. Plakater i 50×70 cm er populære i danske hjem, både fordi de er store, men også fordi at store plakater kan pynte enhver tom væg og give den liv og personlighed.

Du kan frit vælge i blandt alle vores 50x70cm plakater. Du finder et stort udvalg, og alle plakater er unikke og designet af os selv. Du finder plakater med citater og tekst, plakater med motiver og fotokunst plakater, og forskellige statement-plakater. Kort sagt, der findes plakater i 50×70 i mange forskellige stile og designs, og vi er sikre på at du kan finde en plakat der passer perfekt ind i din boligindretning.